Najnovšie recenzie zo sekcie Bezdrôtové nabíjačky
- Prehrieva sa
- Galaxy watch ultra neni kompatibilne kvôli robustnejšiemu tvaru.
Samsung EP-P6300TB
Pridané: 1. septembra 2024
(naposledy upravené 1. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
nabijacka ma pomale nabijanie, moja chyba, ma len 10W
- Ľahká instalacia
- Design
- Bezproblémové nabijanie
- Hodil by sa vypinac na vypnutie
- Ináč bez vyhrad
Kvalitný produkt za prijateľnú cenu. Bezproblémové bezdrôtové nebijanie telefónu a slúchadiel spolu.
- Rychlé nabíjení
- Rýchlosť nabíjania pocitovo porovnateľná s base v2
Vyborne
- Vyborny vyrobok
- Vysoka cena
Kvalitny vyrobok ale kedze ide len o doplnok zo silikonu je cena vyrobku velmi vysoka
- nabíja 1,5A mobil S GS22+
- Držiak a nabíjačka v jednom
- Dosť veľký držiak, po upevnený do mriežky a po osadeni telefónu sa hybe držiak. Keby bol trošku menší upinací mechanizmus tak by bol perfektný.
- Nabíjačka vhodná na cestovanie.
- Pomalé nabíjanie
- vynikajúca podložka
- nabíja rýchlo
- nenabíja hodinky
Skvelá podložka s kompletným príslušenstvom nabíja rýchlo nabíja iba telefóny podporujúce bezdrôtové nabíjanie a slúchadka od samsungu. Dobrá cena. Podložka je malinká veľmi ľahko skladná. Biela farba lacnejšia než čierna. Podložka má chladiaci fan. Odporúčam použiť iba origináál adaptér aj kábel. Inak to nenabíja. Osobne tento krok schvaľujem pretože samsung si stojí za svojím origiinál príslušenstvom takže super. Podložka má protišmykové nožičky, nešmýka sa. Podložka má na boku na pravej strane diódu kde vidíte či sa telefón nabíja alebo je nabitý alebo podložka nereaguje to je žlté svetielko
Výhodou nabíjačky je to, že stačí mobil na ňu len položiť a viac sa o nič nestarať a venovať sa napríklad manželke (alebo umývaniu riadu a pod. rozkošiam).
- veľmi pomalé nabíjanie
- nie každý telefón v domácnosti komunikuje s týmto typom nabíjania
- Môžem nabíjať viac zariadení
- Bez použitia kábla
- Žiadne
Na nabíjačku som sa veľmi tešila, pretože som doteraz nabíjala cez kábel. Nabíjačka je úžasná. Konečne môžem nabíjať viacero zariadení na jednom mieste a bez káblov. Nabíjačka je skladacia, takže je len na vás, ako budete nabíjať. Odkedy mám bezdrôtovú nabíjačku, už nikde inde nenabíjam. Najlepší nákup v mojom živote.
- Veľkosť
- Povrch
- Nabíjanie všetkých 3 zariadení
- Nabíjanie trvá o niečo dlhšie
- Telefón nemožno držať v ruke ako pri nabíjaní pomocou kábla, ale musí ležať
Skladacia nabíjačka je vzhľadovo dizajnovým kúskom, látkové prevedenie je príjemnou zmenou pre oči, pocit a praktickosť. Výkon sa mi zdá slabší, ako keď nabíjam zariadenie samostatne priamo káblom. Veľkou výhodou však zostáva, že odložím telefón, hodinky alebo slúchadlá počas akejkoľvek činnosti na jedno miesto - teda bezdrôtovú nabíjačku a mám o starosť menej.
- Možnosť nabíjať až 3 zariadenia naraz
- Pribalený USB kábel
- Kompaktné rozmery
- Možnosť využitia ako stojanček
- Balenie neobsahuje adaptér do siete
Nabíjačka pôsobí kvalitne už na prvý pohľad. Vzhľad sa hodí do kancelárie aj domov k počítaču. Kvalitný kĺb vydrží pravidelné skladanie. Vďaka možnosti zloženia do kompaktných rozmerov sa ľahko prenáša. Pri použití priloženého kábla a správneho adaptéra je rýchlosť nabíjania dostatočná. Vďaka kompatibilite s MagSafe je možné ju pri nabíjaní používať aj ako stojan na telefón. V rozloženom stave možno súčasne nabíjať okrem telefónu aj Apple Watch a bezdrôtové slúchadlá alebo sekundárne zariadenia vybavené bezdrôtovým nabíjaním s protokolom QI.
Zobrazujem 41 - 60 zo 394 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...20 Ďalšie »