Najnovšie recenzie zo sekcie Bezdrôtové nabíjačky
Dokovacia stanica - magnet neudrží mobil ani vo zvislej ani vo vodorovnej polohe. Súčasné nabíjaníe hodinky a mobil je nemožné.
Dobre funguje ako ma
- Funguje v poriadku
- Nabíjam s ním iPhone a iWatch naraz
- Pekný dizajn
- LED indikátor
- Mohli ku káblu pridať aj adaptér
- Cez kábel sa iPhone nabije rýchlejšie
Pri 75%-nom nabití mi drží úroveň batérie na tejto úrovni 3 hodiny, potom dobije zvyšok. Nabíjam len v noci, takže mi to neprekáža, ale pre niekoho možno užitočná info. iPhone 8
- Pekný design
- Kvalitne spracovanie
- Aktivne chladenie
- Vyborna cena
- Signalizacia nabijania
- Usb c
Super komplexne zariadenie, má vsetko čo potrebujem zrejma signalizacia stavov a este najlepšia cena
kvalita
Som spokojný
- vyborny kvalitny stoja
- stabilne a rychle nabijanie
- nabíja bez problémov a rýchlo
Vysoko funkčné.
- Minimalisticky dizajn,2v1 lampa plus nabíjačka
- Nabíja iba iPhone
- dobra kvalita
- myslel som že magnet bude silnejsi
Môžem súčasne nabíjať mobil aj hodinky, prípadne namiesto mobilu slúchadlá. Nabíja sa celkom rýchlo. Svetelné diódy nabitia by mohli byť skôr umiestnené na boku nabíjačky, takto ich vidno viac pri pohľade zhora, ak sa nabíjajú dve zariadenia súčasne, ale to nie je žiadna veľká chyba.
- Vysoký výkon, malý rozmer.
- Nezistil som.
- nabíjanie 3 zariadení zároveň
- USB C napájanie
- lacná cena
- LED diody
- kúpil som si kvôli tomu 18W charger, ktorý nabíjaniu vôbec nepomohol a nabíjanie telefónu na tom je hrozne pomalé
- ´´magsafe´´ na ktorom nabíjate hodinky...(magnet) je veľmi slabý a ledva udrží hodinky tak, aby sa nabíjali
Celkovo ma tento produkt veľmi nadchol, no po používaní ho po dobu 2 týždne som ho išiel vrátiť z dôvodu, že som mal záujem o rýchlo nabíjanie a to mi táto dock stanica neposkytla
- Je to OK
- cena/prínos veľmi dobrý - asi cenovo najlepšia bezdrôtová nabíjačka "na stojáka" (človek vidí pre sebou celý displej, nie ako nabíjačky naležato).
- funguje aj na iPhone 12 Pro
- relatívne slušný nabíjací výkon - určite nepatrí medzi najpomalšie.
- nie je to vyslovene nevýhoda, len na to treba myslieť - nie je pribalený zdroj. A ak chce človek dosiahnuť plnú rýchlosť nabíjania, tak treba dostatočne výkonný zdroj (treba si pozrieť špecifikácie)
celkovo veľká spokojnosť.
- Nefunkčné
- Strašne pomaly nabíja. S21 pri úplnom vybití nabíja 4 hodiny, len v noci ho používam.
Zobrazujem 281 - 300 zo 395 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...20 Ďalšie »